Loading...

O nama

Dobrodošli u Ordinaciju Ostojić

 Duje D. Ostojić, dr.med.

Dr. Ostojić, kao i svi suradnici koji rade u Ordinaciji Ostojić, kontinuirano prati najsuvremenija medicinska i tehnološka dostignuća i saznanja. U programu edukacije obvezno je uključen posjet minimalno dvama etabliranim svjetskim medicinskim kongresima godišnje.

Renomirani zagrebački estetski kirurg rođen je 12. travnja 1962. u Imotskom, Republika Hrvatska. Završio je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 1988. godine s prosjekom ocjena 4.85. Dobitnik je Dekanove nagrade za izvorni znanstveni rad. 1993. godine položio je specijalistički ispit iz kirurgije lica i vrata i otorinolaringologije na KBC-u Zagreb, Klinika Šalata, s ocjenom odličan.

Dr. Ostojić nastavlja sveobuhvatnu i kontinuiranu medicinsku edukaciju. Ponosni je otac dvoje djece. Od veljače 1995. radi kao liječnik u privatnoj praksi u vlastitoj ordinaciji za estetsku kirurgiju i bolesti uha, nosa i grla. 1998. operirao je nosni septum pacijentu kojemu je pet godina ranije presađeno srce.

 


Edukacija

Dr. Ostojić, kao i svi suradnici koji rade u „Ordinaciji Ostojić, kontinuirano prati najsuvremenija medicinska i tehnološka dostignuća i saznanja. U programu edukacije obvezno je uključen posjet minimalno dvama etabliranim svjetskim medicinskim kongresima godišnje. Dr. Ostojić je zasad jedini liječnik u Hrvatskoj koji posjeduje valjan certifikat za upotrebu Aquamida u estetskoj kirurgiji, izdan od danskog proizvođača „Ferrosan“.
Aquamid je registriran u Hrvatskoj prije četiri i pol godine zahvaljujući inicijativi dr. Ostojića koji je prvi počeo primjenjivati Aquamid u estetskoj kirurgiji u Hrvatskoj. U protekle četiri godine u „Ordinaciji Ostojić“ je tretirano više od 400 pacijenata Aquamidom, sa samo jednim slučajem infekcije usnice, uz odlične estetske rezultate i veoma zadovoljne pacijente.
Dr. Ostojić je 2000. godine prvi u Hrvatskoj počeo koristiti Botox A u tretiranju bora gornje trećine lica. Osim standardnih kirurških procedura, dr. Ostojić u svojoj praksi već godinama koristi radiovalni nož koji omogućuje beskrvnost operativnih zahvata i maksimalnu preciznost u kiruškom  radu, te odstranjenje brojnih kožnih izraslina bez ikakvog ožiljka. U svojoj praksi dr. Ostojić  koristi isključivo najbolji i najsuvremeniji kirurški instrumentarij i aparaturu, kao i odgovarajući potrošni materijal, kako bi estetski rezultat za svakog pacijenta bio optimalan.