Loading...

Dobrodošli

Dr. Ostojić, kao i svi suradnici koji rade u Ordinaciji Ostojić, kontinuirano prati najsuvremenija medicinska i tehnološka dostignuća i saznanja. U programu edukacije obvezno je uključen posjet minimalno dvama etabliranim svjetskim medicinskim kongresima godišnje.

Renomirani zagrebački estetski kirurg rođen je 12. travnja 1962. u Imotskom, Republika Hrvatska. Završio je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 1988. godine s prosjekom ocjena 4.85.  Dobitnik je Dekanove nagrade za izvorni znanstveni rad. 1993. godine položio je specijalistički ispit iz kirurgije lica i vrata i otorinolaringologije na KBC-u Zagreb, Klinika Šalata, s ocjenom odličan.

Dr. Ostojić nastavlja sveobuhvatnu i kontinuiranu medicinsku edukaciju. Ponosni je otac dvoje djece. Od veljače 1995. radi kao liječnik u privatnoj praksi u vlastitoj ordinaciji za estetsku kirurgiju i bolesti uha, nosa i grla. 1998. operirao je nosni septum pacijentu kojemu je pet godina ranije presađeno srce.

Usluge

Sada smo sretniji!

Matija Radoš

Malo je reći da sam zadovoljna!! Kao da je vlastita obitelj uz mene!! Ogromna profesionalnost dr. Ostojića i vrhunska ljubaznost ostatka tima!! Moj naklon ljudi,genijalni ste! Želim Vam još mnogo uspješnih godina ovako super rada!

Ivačnica Conjar

Od profesionalnosti i dostupnosti doktora Ostojića i brzine dogovora termina pregleda i kontrola te ljubaznog i pristupačnog osoblja do krajnjeg rezultata kakvom sam se samo mogla nadati. Hvala i puno uspjeha cijelom timu želim.

Marija Ozakovic Moric

Najbolji doktor! Strucan, profesionalan, majstor svog zanata! Sestre i vise nego pristupacne. Sve pohvale!

Viktorija Petkovic

Nema rijeci kojima bih opisala uslugu i cijeli tretman u klinici Ostojic. Izvrstan kirurg i predivan covjek! Hvala vam.

Valentina Prekpaljaj

Same pohvale za apsolutno sve. Od pristupa pacijentu prije operacije,odnosa poslije operacije cijeli tim se pobrinuo da sve funkcionira opusteno.
Veliki lajk cijelom kirurskom timu.

Osoblje

Duje Ostojić, dr.med.,

estetski kirurg

Kristina Prišlin,

bacc. med. techn.

Ivona Blažević,

medicinska sestra

Ivan Ivoš, magistar ing. elektrotehnike,

tehnička podrška

Božena Bukovac,

domaćica ordinacije

Kontakt